• تاریخ انتشار : 1403/01/11 - 12:54
با گذشت 16 روز از اجرای طرح سلامت نوروزی :

مراجعه بیش از 139 هزار نفر به اورژانس مراکز درمانی تابعه دانشگاه در نوروز 1403

دبیر ستاد طرح سلامت نوروزی از مراجعه 139 هزار و 474 نفر تا پایان یازدهمین روز در تعطیلات نوروزی به اورژانس مراکز درمانی تابعه دانشگاه خبر داد

در طرح سلامت نوروزی شهید بهشتی مراجعه بیش از 139 هزار نفر به اورژانس مراکز تابعه دانشگاه در نوروز 1403

دبیر ستاد طرح سلامت نوروزی از مراجعه ۱۳۹ هزار و ۴۷۴ نفر تا پایان یازدهمین روز در تعطیلات نوروزی به اورژانس مراکز درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد.

دکتر امیر هاشمی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌ های پزشکی دانشگاه و دبیر ستاد طرح سلامت نوروزی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به آماده باش کلیه مراکز درمانی دانشگاهی و غیردانشگاهی از 24 اسفندماه 1402 همزمان با آغاز اجرای طرح سلامت نوروزی، گفت: براساس اطلاعات ثبت شده، با گذشت ۱۶ روز از اجرای این طرح، ۱۰۱ هزار و ۴۶۸ نفر از مراجعان به اورژانس مراکز درمانی تابعه دانشگاه بصورت سرپایی درمان و ۳۸ هزار و ۶ نفر نیز منجر به بستری در بخش‌ ها شدند.

وی افزود: از بیمارانی که توسط بخش اورژانس بستری شده اند، تعداد ۳۵۴۶ مورد بستری در بخش‌ های ویژه و الباقی در سایر بخش‌ ها بستری و تحت درمان بیمارستانهای دانشگاهی و غیردانشگاهی قرار گرفتند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث با اشاره به فعالیت درمانگاه‌ ها و کلینیک‌ های ویژه با حضور متخصصان در روزهای غیر تعطیل، یادآور شد: از زمان اجرای طرح سلامت نوروزی تاکنون تعداد ۲۱۳۸ مورد عمل جراحی اورژانسی و ۶۶۳۸ مورد عمل جراحی الکتیو در مراکز درمانی دانشگاهی و غیردانشگاهی انجام شده است.

وی با اشاره به دو طرح۲۴۷ (مدیریت درمان سکته حاد قلبی) و ۷۲۴ (مدیریت درمان سکته حاد مغزی) گفت: در این مدت ۱۷ مورد سکته حاد قلبی و ۷۶ مورد سکته حاد مغزی در قالب این طرح ها، توسط متخصصان در مراکز درمانی دانشگاهی و غیردانشگاهی از خطر ناتوانی و مرگ نجات یافتند.

دکتر هاشمی با اشاره به آماده باش کلیه مراکز درمانی دانشگاهی و غیردانشگاهی و آمادگی کامل در ارائه خدمات درمانی به مراجعین، برنامه ریزی لازم برای بازدیدهای نظارتی توسط معاونت‌های درمان، غذا و دارو و امور بهداشتی انجام شد. که رئیس دانشگاه و اعضاء هیات رئیسه نیز در این مدت ۲۲ مورد بازدید نظارتی سرزده از بیمارستان‌ها و شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های تابعه داشته اند.

دبیر ستاد سلامت نوروزی دانشگاه، درباره اقدامات نظارتی حوزه معاونت درمان گفت: با آغاز طرح سلامت نوروزی در قالب یک برنامه مشخص، مدیران و کارشناسان حوزه معاونت درمان، ۲۵۷ مورد بازدید نظارتی از مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه انجام دادند.

دکتر هاشمی با اشاره به تامین داروهای مورد نیاز مراکز درمانی و داروخانه ها، خاطر نشان کرد: کارشناسان و مدیران حوزه معاونت غذا و دارو با نظارت بر ۳۰۵ داروخانه سطح شهر و ۴۹ داروخانه بیمارستانی، روند خدمت رسانی به همشهریان را بررسی کردند.

دبیر ستاد طرح سلامت نوروزی با اشاره به ۷۱۷ مورد بازدید نظارتی توسط کارشناسان و مدیران حوزه غذا و دارو، اظهار داشت: بازرسی از کارخانه‌ها وکارگاه‌های ارایشی و بهداشتی و غذایی، مغازه ها، رستوران‌ها و مشاغل خانگی، نظارت بر توزیع انواع شیرخشک در انبارها و توزیع آن در سطح شهر و انجام آزمایش های تخصصی و رسیدگی به شکایات مردمی، از عناوین بازدیدهای نظارتی معاونت غذا و دارو به شمار می‌رود.

وی درخصوص اقدامات حوزه امور بهداشتی، اظهار داشت: مدیران و کارشناسان ستادی، شبکه‌ های بهداشت تحت پوشش دانشگاه در این ایام از ۳۹۴۷ اماکن عمومی و ۸۱۵۶ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید شد، که در مجموع ۳۸ مورد از این مراکز مورد بازدید پلمپ و جهت رسیدگی به مراکز ذی صلاح معرفی شدند.

همچنین افزود: در حوزه معاونت امور بهداشتی علاوه بر رسیدگی به ۲۹۶ مورد شکایت مردمی، ۱۹۰۷۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، تاریخ گذشته و فاقد مجوز کشف و توسط مامورین معدوم شدند.

وی در خاتمه ضمن قددرانی از همدلی و همراهی هیات رئیسه دانشگاه و همکاران ستادی حوزه معاونت‌های درمان، غذا و دارو و امور بهداشتی در ارائه خدمات پشتیبانی و نظارتی در این ایام، از تلاش‌ ها و زحمات شبانه روزی کادر بهداشتی و درمانی در ارائه خدمات مطلوب به همشهریان و هموطنان عزیز تشکر و قددرانی کرد.

• گروه خبری : عمومی در حوزه درمان