• تاریخ انتشار : 1403/01/30 - 07:00

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پیامی فرارسیدن روز علوم آزمایشگاهی را به جامعه آزمایشگاهی تبریک گفت

پیام تبریک معاون درمان دانشگاه به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی

معاون درمان دانشگاه در پیامی فرارسیدن روز علوم آزمایشگاهی را به جامعه آزمایشگاهی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، متن پیام دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه به شرح زیر است:

با سلام و احترام

سی‌ ام فروردین ماه، زاد روز حکیم جرجانی، فرصتی ارزشمند برای تجدید قدردانی از زحمات و خدمات جامعه بزرگ آزمایشگاهیان کشور است، چه آنهایی که در میدان ارائه خدمات بالینی حاضرند و چه عزیزانی که عرصه آموزش و پژوهش در علوم پایه پزشکی و آزمایشگاهی را انتخاب کرده اند.

نقش والای آزمایشگاه در حوزه بهداشت و‌ درمان در زمینه تشخیص، مراقبت، کنترل و پیشگیری از انواع بیماری ‌ ها انکارناپذیر است. از این رو توجه به نقش و اهمیت دادن به جایگاه فعالان آزمایشگاهی در پیشبرد اهداف نظام سلامت و ارتقای خدمات این حوزه بسیار موثر و اثربخش است.

اینجانب ضمن قدردانی از زحمات بی‌ بدیل این عزیزان، روز علوم آزمایشگاهی را  به استادان، کارشناسان، دانشجویان و کلیه کارکنان خدوم حوزه علوم آزمایشگاهی کشور بویژه دانشگاهیان علوم پزشکی شهید بهشتی تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سلامتی، بهروزی و توفیق در دستیابی به اهداف  متعالی نظام سلامت را مسئلت می‌‌ نمایم.

دکتر رضا زندی

معاون درمان دانشگاه